Handelsbetingelser

Føl dig tryg og få en god oplevelse med at handle online hos www.spinchy.com

Indhold

Her kan du læse vores salgs- og leveringsbetingelser, som finder anvendelse for alle dine køb af varer på www.spinchy.com. Du opfordres derfor til at læse betingelserne grundigt igennem, således at du kender dine rettigheder og forpligtelser inden du køber varer hos os. Ved hvert køb beder vi dig acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Når du handler hos os, er alle transaktioner omfattet af dansk lovgivning. Derfor afgøres alle uoverensstemmelser af de ordinære, danske domstole eller relevante klagenævn.

www.spinchy.com ejes og drives af:

exs nordic a/s (Aktieselskab)
CVR: 28900732
Gammel Kongevej 84, DK-1850 Frederiksberg C
E-mail: info@exsnordic.com
Tlf. +45 70 251 152 Stiftet i 2005.

Bestilling og betaling

Vi har åbent 24 timer i døgnet i webshoppen, og derfor kan du altid handle hos os. I korte perioder kan visse dele af hjemmesiden dog være utilgængelig på grund af vedligeholdelse. For at handle på Spinchy.com skal du enten være fyldt 18 år, eller have juridisk ret til at indgå et køb, for eksempel i form af accept fra din værge.

Priser

Indenfor EU er alle priser inkl. 25 % dansk moms og i den valgte valuta. Udenfor EU er priserne eksklusiv dansk moms og i den valgte valuta. Når du går til kurven vil du kunne se om prisen inkluderer moms eller ej. Priser på bestillingstidspunktet er gældende. Fragt- og leveringsomkostninger er inkluderet med mindre andet oplyses.

Ordreafgivelse

Når du afgiver en ordre gennem vores hjemmeside, udgør dette ikke en juridisk bindende aftale. Spinchy forbeholder sig retten til at annullere din ordre på grund af trykfejl, tekniske problemer, leveringsproblemer og lignende situationer.

En bindende ordrebekræftelse eller faktura sendes først til dig, når vi har afsendt de varer, du har bestilt. Efter at du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, sender vores system automatisk en e-mail med en oversigt over de bestilte varer. Dette er blot en elektronisk kvittering for modtagelsen af din ordre. Vær opmærksom på, at det automatiske svar via e-mail ikke udgør en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvilket betyder, at der ikke er indgået nogen aftale.

Aftalen er først bindende, når du har modtaget en e-mail fra Spinchy med information om, at vi har afsendt varen. Vi trækker ikke penge fra din konto, før du har modtaget en bekræftelse, og varen er afsendt. Spinchy opbevarer en kopi af aftalen og sender den gerne på anmodning.

Bestilling af varer

 1. Find de varer, du vil købe og læg dem i kurven.
 2. Vælg ”Se kurv”.
 3. Vælg ”Gå til kasse”
 4. Indtast personoplysninger og vælg hvor du vil have pakken leveret.
 5. Vælg forsendelsesmetode.
 6. Vælg betalingsmetode.
 7. Godkend ordren.
 8. Vi sender en ordrebekræftelse til dig på mail.

Betaling med kreditkort:

I shoppen kan der betales med følgende betalingskort:

 Dankort
VISA | VISA/Dankort | VISA Electron | VISA Debit
MasterCard | MasterCard Debit
Maestro

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:
1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller
2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. Vi tager ikke kortgebyr, uanset hvilken af ovennævnte betalingskort der vælges. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra shoppens lager.

Anden betalingsform:

ViaBill
Du kan også købe på delbetaling gennem ViaBill.Du kan læse mere om delbetaling gennem ViaBill her. Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
MobilePay
Du kan også vælge at betale med MobilePay. MobilePay er en løsning til betaling via din smartphone. Hvis du gerne vil benytte dig af MobilePay, skal du installere applikationen på din telefon, og knytte et betalingskort til den. Vær opmærksom på, at der kan være et gebyr forbundet med brug af MobilePay, afhængigt af hvilket betalingskort du vælger at bruge. Når du vælger at betale med MobilePay, bliver du sendt videre til en side, hvor du bliver bedt om at indtaste dit telefonnummer. Derefter skal du godkende betalingen på din telefon, så kører resten automatisk. Det har aldrig været nemmere at handle på nettet! Er du i tvivl om betingelserne for brug af MobilePay? Så kan du finde dem her. Beløb trækkes først, når varen afsendes.

Fragtpris, Afsendelse & Levering

Fragtpris

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 500 DKK med vores standardlevering til Danmark (undtaget Færøerne og Grønland). Ved beløb under 500 DKK ligger fragtprisen ligger imellem 49 – 69 kr.

Afsendelse

Information omkring afsendelse kan ses på den enkelte produktside. Som udgangspunkt sendes lagervarer inden for 0-2 hverdage. Ordrer afgivet fredag efter kl. 16.00, lørdag, søndag og på helligdage vil typisk blive behandlet den førstkommende hverdag.

Levering

Vi leverer i hele Danmark samt udvalgte udlande. Vi benytter os af PostNord ved de fleste leverancer, dog bliver større espressomaskiner afsendt som pallefragt. PostNord leverer til pakkeshop, hjemmelevering eller til erhvervsadresser. PostNords normale leveringstid er typisk 1-2 hverdage.
Du modtager en tracking-kode, så du kan følge din pakkes rejse fra os til dig.

Click & Collect

Ordrer kan også afhentes i Spinchy butikkerne på Gammel Kongevej 84, 1850 Frederiksberg C eller Klostergade 20, 8000 Århus C. Information omkring hvornår du kan afhente dine varer kan ses på den enkelte produktsideog under check out. 

Fortrydelsesret

Når du handler hos Spinchy.com, har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:
 1. har modtaget din vare
 2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
 3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Hvis du fortryder dit køb skal du inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte os på info@spinchy.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her: Fortrydelsesformular. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Delvis fortrydelse af et køb

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du kun kan få en forholdsmæssig del af leveringsomkostningerne tilbage, svarende til fordelingen mellem det antal varer du sender tilbage, og det antal du beholder.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes: 1 - Kaffekurser og gavekort - Der er ingen fortrydelsesret på vores kaffekurser og gavekort. 2 - Erhvervskunder - For erhvervskunder er der ingen fortrydelsesret, medmindre andet skriftligt er aftalt. Som erhvervskunder betragtes private virksomheder, offentlige institutioner, foreninger, fonde og selvejende institutioner.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord, du kan besigtige varen på samme måde, som hvis du besigtigede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må besigtige varen, men ikke tage den i egentlig brug. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetaler vi det beløb du har indbetalt til os. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger. Dog får du ikke leveringsomostninger tilbage ved delvis fortrydelse, ligesom vi ikke dækker de leveringsomkostninger du eventuelt har i forbindelse med at sende ordren tilbage til os.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Spinchy
Gammel Kongevej 84
1850 Frederiksberg C
Danmark

Du kan også fortryde købet ved mod forudgående aftale at aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du bedes vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores fortrydelsesformular. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret og garanti

Når du handler på Spinchy.com har du 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationsret og garanti bortfalder permanent ved kalk i espressomaskinen. Denne vurdering foretages ene og alene af fagpersonale gennem Spinchy.com. Når der er fejl på en vare kan du enten få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Det er derfor nødvendigt, at du følger de vedlagte brugsanvisninger, vaskeanvisninger og andre anvisninger, som vejleder om korrekt brug og vedligeholdelse af produktet. Misligholdes en vare i forhold til anvisningen, vil det opfattes som fejlagtig brug eller anden uhensigtsmæssig adfærd, og derfor vil varen ikke være dækket af reklamationsretten. Skulle du modtage en vare, du mener er reklamationsberettiget beder vi dig kontakte os på info@spinchy.com. Du bedes kontakte os inden en vare sendes retur.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Brug gerne vores reklamationsformular her. Det er ikke et krav, men det letter sagsbehandlingen, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Varen sendes til:

Spinchy.com
Gammel Kongevej 84
1850 Frederiksberg C
Danmark

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

PriceRunner Købsgaranti

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner. Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig som medlem. Din tryghed med PriceRunner Købsgaranti.

Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af defekt vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig som forbruger. Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker Købsgarantien dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. Købsgarantien dækker ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger. Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige betingelser for Købsgarantien.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

Ved at benytte denne hjemmeside Spinchy.com accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til nedenstående datapolitik. Spinchy.com respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. Spinchy.com har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig. For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mailadresse, CVR-nummer (Hvis du handler som virksomhed)

Spinchy.com indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

 • Foretager betaling af køb
 • Giver kontooplysninger i forbindelse med at du opretter eller foretager ændringer på din brugerkonto hos os med henblik på at benytte visse ydelser, f.eks. ved oprettelse af profil samt tilmelding til nyhedsbrevet.
 • Sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback; eller
 • i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

Spinchy.com indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere den ydelse, som du efterspørger. Personoplysningerne registreres hos (exs nordic a/s) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Spinchy.com benytter Nets Easy til håndtering af online køb og opbevarer ikke selv informationer om betalingsmidler fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Hvem videregiver vi personoplysninger til

Personoplysninger afgivet på Spinchy.com videregives kun til:
 • Udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt;
 • og forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto.

Spinchy.com videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for Spinchy.com. Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendig for at kunne analysere, hvordan brugerne anvender Spinchy.com via Google Analytics. For at kunne videreudvikle og forbedre Spinchy.com fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. Spinchy.com anvender endvidere Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på Spinchy.com og fremgår af www.google.com/privacy.html. Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver Spinchy.com ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på Spinchy.com. Som registreret hos exs nordic a/s har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til exs nordic a/s via e-mail info@exsnordic.com. Dataansvarlig for oplysninger på www.spinchy.com er exs nordic a/s, info@exsnordic.com.

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger, herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbrevet. Du kan også få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen info@spinchy.com.

Hvor lagres dine personoplysninger

Personoplysningerne lagres på servere hos Shopify. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Spinchy.com's vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

Cookies

Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med køb, tilmelding til nyhedsbrev og andre tjenester, anvender Spinchy.com cookies. Hvis du ikke ønsker, at Spinchy.com identificerer din pc, mobil etc. ved hjælp af cookies, kan du afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager. For hvert besøg på hjemmesiden – uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie – registrerer vi brugerens type af browser, styresystemet, værten (host) og webadresser på de sider, der ønskes adgang til. Disse data bliver brugt i et samlet og anonymt skema for statistisk analyse om den generelle brug af hjemmesiden. Du kan læse mere om vores brug af cookies på Spinchy.com i vores cookiepolitik

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

Spinchy.com forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på info@spinchy.com.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@spinchy.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=DA